Вівторок, 25.04.2017, 20:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Кунцівська школа    
ВІРТУАЛЬНИЙ МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ

Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » Директор школи

У розділі матеріалів: 435
Показано матеріалів: 21-30
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 43 44 »

Видача готової їжі. Вимоги до харчових продуктів. Збереження та кулінарна обробка продуктів. Контроль.
Харчування | Просмотров: 116 | Загрузок: 10 | Добавил: Nicolaj | Дата: 31.01.2017 | Комментарии (0)

Керівник навчального закладу знає все. Дана публікація не буде містити жодних посилань на правові документи, а лише вільний виклад їхніх вимог стосовно дотримання санітарії та гігієни під час організації та проведення харчування учнів.
Харчування | Просмотров: 116 | Загрузок: 12 | Добавил: Nicolaj | Дата: 30.01.2017 | Комментарии (0)

Шкільний конкурс «Кабінет року» є дієвою формою виявлення й поширення досвіду з практичного використання навчальних кабінетів. Разом з тим, внаслідок проведення такого конкурсу можна суттєво уникнути формалізму під час визначаючи розмір доплат учителям за завідування кабінетами. У даній публікації подаємо приклад наказу про проведення конкурсу «Кабінет року».
Накази | Просмотров: 93 | Загрузок: 7 | Добавил: Nicolaj | Дата: 29.01.2017 | Комментарии (0)

У попередній публікації ми визначили роль шкільний конкурсу «Кабінет року» в уникненні формалізму під час тарифікації педагогічних працівників і встановленні розміру доплат учителям за завідування кабінетами. У даній публікації подаємо приклад наказу про підведення підсумків шкільного конкурсу «Кабінет року». Наказ про проведення конкурсу читайте у попередній публікації.
Накази | Просмотров: 69 | Загрузок: 7 | Добавил: Nicolaj | Дата: 29.01.2017 | Комментарии (0)

У кожного керівника — свої підходи до вирішення питання підготовки до нового навчального року, але всім необхідно відповідно до функціональних обов’язків організувати роботу так, щоб уже в травні можна було зосередити увагу на найважливіших аспектах організації діяльності школи, навчально-виховного процесу.
Управління | Просмотров: 80 | Загрузок: 9 | Добавил: Nicolaj | Дата: 28.01.2017 | Комментарии (0)

Акт на списання малоцінних та швидкозношуваних предметів. Типова форма № МШ-8, затверджена наказом Мінстату України від 22 травня 1996 р. № 145.
Інвентарізація | Просмотров: 94 | Загрузок: 9 | Добавил: Nicolaj | Дата: 11.01.2017 | Комментарии (0)

Галузева угода між Міністерством освіти і науки України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України на 2016-2020 роки.
Профспілка | Просмотров: 249 | Загрузок: 46 | Добавил: Nicolaj | Дата: 03.01.2017 | Комментарии (0)

Збірник рецептур страв шкільної їдальні (картотека технологічних карток). Поліпшіть харчування учнів та зробіть його різноманітнішим.
Харчування | Просмотров: 693 | Загрузок: 80 | Добавил: Nicolaj | Дата: 30.12.2016 | Комментарии (0)

Як організувати раціональне харчування учнів. Особливості приготування страв. Перелік продуктів, які заборонені санітарними нормами. Примірне 10-денне меню. Орієнтовний об’єм страв.
Харчування | Просмотров: 120 | Загрузок: 14 | Добавил: Nicolaj | Дата: 14.12.2016 | Комментарии (0)

Контроль за організацією та якістю харчування учнів. Примірний перелік питань, які потребують контролю з боку адміністрації. Орієнтовний графік щоденного контролю за роботою шкільної їдальні представниками адміністрації та громадськості. Допоміжні матеріали для здійснення контролю.
Харчування | Просмотров: 145 | Загрузок: 21 | Добавил: Nicolaj | Дата: 12.12.2016 | Комментарии (0)

Пошук
Реклама

Copyright Кунцівська ЗОШ I-III ступенів © 2017