П`ятниця, 26.05.2017, 03:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Кунцівська школа    
ВІРТУАЛЬНИЙ МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » Директор школи » Харчування

У категорії матеріалів: 26
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 3 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
Детальний виклад вимог щодо зберіганням продуктів харчування знаходиться в документі, який напряму не стосується ЗОШ. Це — «Інструкція з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», затверджена наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227.
Харчування | Просмотров: 118 | Загрузок: 11 | Добавил: Nicolaj | Дата: 05.03.2017 | Комментарии (0)

Пропонуємо керівникам навчальних закладів статтю, яка допоможе проконтролювати правильність процесу приготування заморожених продуктів, зокрема, м’яса, птиці, риби на шкільному харчоблоці.
Харчування | Просмотров: 105 | Загрузок: 10 | Добавил: Nicolaj | Дата: 05.02.2017 | Комментарии (0)

Видача готової їжі. Вимоги до харчових продуктів. Збереження та кулінарна обробка продуктів. Контроль.
Харчування | Просмотров: 133 | Загрузок: 11 | Добавил: Nicolaj | Дата: 31.01.2017 | Комментарии (0)

Керівник навчального закладу знає все. Дана публікація не буде містити жодних посилань на правові документи, а лише вільний виклад їхніх вимог стосовно дотримання санітарії та гігієни під час організації та проведення харчування учнів.
Харчування | Просмотров: 139 | Загрузок: 13 | Добавил: Nicolaj | Дата: 30.01.2017 | Комментарии (0)

Збірник рецептур страв шкільної їдальні (картотека технологічних карток). Поліпшіть харчування учнів та зробіть його різноманітнішим.
Харчування | Просмотров: 988 | Загрузок: 115 | Добавил: Nicolaj | Дата: 30.12.2016 | Комментарии (0)

Як організувати раціональне харчування учнів. Особливості приготування страв. Перелік продуктів, які заборонені санітарними нормами. Примірне 10-денне меню. Орієнтовний об’єм страв.
Харчування | Просмотров: 153 | Загрузок: 15 | Добавил: Nicolaj | Дата: 14.12.2016 | Комментарии (0)

Контроль за організацією та якістю харчування учнів. Примірний перелік питань, які потребують контролю з боку адміністрації. Орієнтовний графік щоденного контролю за роботою шкільної їдальні представниками адміністрації та громадськості. Допоміжні матеріали для здійснення контролю.
Харчування | Просмотров: 177 | Загрузок: 22 | Добавил: Nicolaj | Дата: 12.12.2016 | Комментарии (0)

Витяги з нормативно-правових актів, які регулюють організацію харчування учнів.
Харчування | Просмотров: 174 | Загрузок: 16 | Добавил: Nicolaj | Дата: 10.12.2016 | Комментарии (0)

Примірне десятиденне меню для загальноосвітніх навчальних закладів для одноразового харчування.
Харчування | Просмотров: 152 | Загрузок: 16 | Добавил: Nicolaj | Дата: 27.08.2016 | Комментарии (0)

Методи визначення якості. Щоденний контроль якості готової продукції, який здійснює бракеражна комісія.
Харчування | Просмотров: 233 | Загрузок: 25 | Добавил: Nicolaj | Дата: 02.08.2016 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-26
Пошук
Реклама

Copyright Кунцівська ЗОШ I-III ступенів © 2017